Udruženje
poslovnih žena
okuplja
preduzetnice i žene koje žele
da otpočnu
sopstveni biznis.

Susret preduzetnica 2015

Poštovane,

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na Radno rekreativni susret poslovnih žena od 03. do 05. aprila 2015.god u Loznici i Banji Koviljači koji organizuje Udruženje poslovnih žena "Kreativna vizija" u okviru našeg već tradicionalnog programa SVET ŽENA koji realizuje Centar za kulturu „Vuk Karadžić“ (www.ckvkaradzic.org.rs) a čiji je cilj da neguje vrednosti i afirmiše stvaralaštvo žena u raznim oblastima . Susret se organizuje pod pokroviteljstvom Grada Loznice (www.loznica.rs).

Boravak u našem kraju je osmišljen kroz radne susrete , tribine , prezentacije i radionice kao i opušten boravak u Banji Koviljači u prijatnoj atmosferi Hotela „Royal Spa“ (www.royalspa.rs). Turističko razgledanje okoline organizuje Agencija „Dar Lux“ (www.banjakoviljača-apartmani.rs)

Detaljniji opis programa susreta možete pogledati u agendi koja se nalazi u prilogu. Ukoliko ste zainteresovane za učešće na ovom našem skupu, molimo Vas da popunite prijavu u prilogu najkasnije do 30.marta 2015. i pošaljete na e-mail adresu: kreativna.vizija@gmail.com. Za sva obaveštenja možete se obratiti Snežani Perić, UPŽ "Kreativna vizija", tel. 063266289